Hlavní obsah
Článek

Floridu považuje Martin Dejdar (59) za svůj druhý domov. Za oceán odstěhoval svou rodinu, a pokud mu to pracovní povinnosti dovolí, tak manželku a děti na západním pobřeží v Tampě navštěvuje. Nyní jsme ale Martina přistihli v Čechách, když křtil zbrusu novu knihu Grilování šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. V Česku se nezdržel ale kvůli křtu knihy, ale mohly za to zdravotní komplikace. „Byl jsem na operaci tříselné kýly, takže teď musím mít klidnější režim,“ vysvětloval Dejdar.

Doma herec ještě nějakou dobu pobude. „Vůbec nevím, kdy se na Floridu vracím, to je v nedohlednu. Teď jsme celá rodina tady. Byli jsme se podívat na hokej. Úplně spokojení být asi nemůžeme, ale mistrovství to bylo fajnový. Viděli jsme zápas s Finskem, takže prakticky to nejlepší,“ míní Dejdar a dodává, že je šťastný, že byl u toho.

Se svým dlouholetým kamarádem Jágrem se ale v Česku nepotkal a paradoxně zatím ani na Floridě. „S Jardou Jágrem se neznám z Floridy, známe se snad dvacet let. Byl jsem u toho, když začínal v devadesátých letech Jágr team. Ale teď během mistrovství jsme se nebavili,“ říká herec.

Herec se v Praze alespoň viděl se svou sousedkou z Floridy, Olgou Matuškovou, která se na něj přišla podívat do divadla. Ta v Americe bydlí necelých dvacet kilometrů od něj a často se navštěvují. „S paní Matuškovou se normálně vídáme. Ale třeba s Jardou jsem se tam ještě nesetkal, on se přistěhoval teprve nedávno, takže nebyl čas. Navíc bydlí dost daleko od nás a hlavně u konkurenčního hokejového týmu,“ směje se Dejdar, protože zatímco on pobývá v Tampě, Jágrovo území je v Miami.

Související témata:
Tampa

Reklama

Další články

Načítám