Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Láká vás navštívit domy a byty slavných? Chcete se nechat inspirovat, ale zároveň pořídit doplňky a nábytek za rozumnou cenu? Projděte se s námi po chodbách a pokojích známých osobností a nahlédněte do domu Ozzy Osbourna nebo Kim Kardashian! Můžete si vybrat z několika odlišných stylů a dle Vašeho vkusu si ulovit ten váš bytový doplněk, originální kus nábytku nebo stylovou dekoraci. Nabízíme vám tipy na luxusní zboží, které do Vašeho domu přenese hvězdnou atmosféru.

Kim Kardashian

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli máte rádi stejně jako Kim přírodní, klasické a dřevem provoněné místnosti, které i ten nejnáročnější den po návratu domů promění v harmonickou atmosféru plnou klidu, nezapomínejte na vhodné kousky nábytku. Ideální do velké chodby nebo předsíně je pohodlná lavice, kterou můžete ozdobit párem polštářků a dekou.

Drew Barrymore

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je čas se přestat bát masivnějších kusů nábytku a pustit si přes práh stejně jako Drew Barrymore kvalitní velkou komodu. Nejen, že je velice praktická k úschově nejrůznějších věcí, ale také slouží jako krásná dekorace, na kterou můžete postavit například vázu s květinami, zrcadlo nebo rodinné fotografie. Vybrat si můžete z několika stylu a velikostí.

Ozzy Osbourne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do vstupních prostor, ale i koupelen, ložnic a chodeb patřila vždy zrcadla. Každý z nás nějaké doma máme, ale ne všichni už máme odvahu zvolit extravagantní rám, který by se do našeho interiéru hodil a ozdobil místnost tak, jak to umí málo který doplněk. Buďte odvážní a pořiďte si domů jedno z krásných zrcadel.

Kourtney Kardashian

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na stolky vstupních hal často odkládáme různé věci. V každodenním shonu přestáváme totiž přemýšlet nad tím, jak moc důležitý je pro nás první dojem, když přijdeme zpět domů. Stejně jako nás, tak i každou návštěvu určitě nadchne třeba tahle krásná soška, která se tak stane nutnou součástí bytu, vlastně i takovým domácím „bůžkem“. Už máte toho svého?

Kirstie Alley

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při pohledu na romantickou kuchyň plnou měkkých polštářků a krásných doplňků by si asi každý z nás hned dal sladký cupcake nebo pořádně velké cappucino. K vytvoření takového prostředí je nutné kromě úchvatného nábytku myslet také na vhodné bytové doplňky, které skvěle podtrhují celkovou atmosféru místnosti. Vřele doporučujeme výrobky například od dánské společnosti IB Laursen.

Další články

Načítám