Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na tuhle šmrncovní dámu je opravdu těžké uvěřit, že již oslavila šedesátku. Kirstie Alley totiž dokáže se svým výrazně štíhlejším tělem kouzlit. Naposledy ohromila všechny přihlížející v New Yorku, když se v úžasných fialových šatech dostavila do populární talk show Davida Lettermana. Pod asymetricky střiženými šaty s odhaleným ramenem možná herečka neměla ani podprsenku. A přesto vypadala bezvadně.

Americká herečka shodila od března do května letošního roku přes dvacet kilogramů díky taneční soutěži Dancing With The Stars, kde nakonec se svým tanečním partnerem Maksimem Chmerkovským skončila na druhém místě. Štíhlejší tělo si však ze soutěže odnesla a také si jej udržela. To dokázala právě v luxusní dlouhé fialové róbě, kterou vkusně zkombinovala s lodičkami na vysokém podpatku a doplňky ve zlaté barvě.

Kirstie byla vždy známá svým bojem s váhou. Ještě před rokem vypadala zcela jinak než dnes. Velkou část svého života strávila na dietách. Když už se jí podařilo zhubnout, objevil se u ní obávaný jo-jo efekt a herečka většinou nabrala ještě více, než předtím zhubla. Alley přiznala, že od tvrdého tréninku během soutěže sice asi čtyři kilogramy opět nabrala. Přesto se stále drží v kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám