Hlavní obsah
Článek

Ňadra jsou nejsmyslnější ženskou ozdobou. A každá žena by měla tu svou ozdobu umět správně nosit. A od toho jsou tady podprsenky – tvarují, poskytují podporu a někdy nás také umí správně potrápit. To ale neplatí o unikátní podprsence Grand. Ta dokonale splyne s vaším tělem a vytvoří takový dekolt jako žádná jiná. Přesvědčte se!

Podprsenka Grand: V čem je tak jedinečná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, co dělá podprsenku Grand tak unikátním kouskem, je její střih. Kopíruje linii prsou pouze zespodu, takže perfektně přilne k ňadrům každé velikosti. Poprsí především podpírá a tím zdůrazňuje a vyplňuje horní linii ňader. Aby tento neodolatelný efekt vynikl co nejlépe, podprsenka Grand nemá ani centimetr zbytečné látky. Otevřený zaoblený střih v horní části podprsenky se tak skvěle hodí do opravdu hlubokých výstřihů. Minimum materiálu, maximum efektu.

Pro jak velká prsa se hodí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento jedinečný kousek vám bude slušet, ať už nosíte jakoukoliv velikost. Menší ňadra pozvedne a opticky jim přidá na objemu. A větší ňadra krásně zakulatí. Pokud patříte k obdařenějším ženám, pak jistě oceníte široká pevná podložená ramínka, která společně s padnoucím střihem zajistí tu správnou oporu. Vaše ňadra se celý den nehnou z místa a budou vypadat úžasně!

Opravdu pro každou příležitost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Grand si vás zaručeně získá na první pohled. Její vrchní část zdobí prvotřídní krajka, která tento kousek prádla pasuje na ozdobu každého prádelníku. Současně je tak pohodlná, že o ní celý den nebudete ani vědět a nejraději byste ji nosila pořád. A to klidně můžete! Pořídíte ji totiž hned ve 3 barvičkách – ve svůdné černé, něžné bílé a praktické světle růžové, která splyne s vaší pokožkou a skvěle se tak hodí pod bílé či průsvitné svršky.

Projde i vaším náročným testem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Grand testovaly ženy s různými velikostmi prsou a zdá se, že zcela splnila jejich očekávání. Jana, která nosí velikost 85/F říká: „Myslela jsem si, že si se svou velikostí nemůžu žádnou bardotku dovolit. A zdá se, že jsem se pěkně pletla. Bardotka Grand mi skvěle sedla, cítila jsem se skvěle a vůbec jsem o ní celý den nevěděla. A ten výstřih! Rozhodně vzbudil zájem.“

Další články

Načítám