Hlavní obsah
Článek

Fotbalová Sparta sice letos mistrovský titul neobhájila, ale věčně usměvavý sparťanský obránce Pavel Kadeřábek má největší životní výhru stejně doma. Už přes rok randí s misskou a sportovní reportérkou Terezou Chlebovskou (33), s níž tvoří dokonalý pár.

Nejenže je Tereza krásná, ale navíc i rozumí fotbalu a je blázen do sportu. S Pavlem často sportují i na dovolené a aktivní způsob života je jim vlastní. V zimě společně vyrazili na běžky a nedávno si zase udělali výlet na Sněžku. A samozřejmě nikoliv lanovkou, ale pěkně pěšky po svých.

„Sněžka zdolána, necítím nohy,“ okomentovala modelka snímek, na kterém pózuje společně s přítelem na vrcholku naší nejvyšší hory. Kadeřábek se samozřejmě smál od ucha k uchu, jak je ostatně jeho zvykem.

Možná, že už za pár měsíců bude Pavel Kadeřábek vtipkovat i v němčině. Vážný zájem o něj totiž projevil německý bundesligový tým Hoffenheim, což by pro talentovaného reprezentanta bylo první zahraniční angažmá. Čas na společně strávené chvilky s krásnou misskou by tak byl opět o něco menší, ale kdo ví, třeba by se za ním Chlebovská neváhala přestěhovat...

Reklama

Další články

Načítám