Hlavní obsah
Článek

Bývalou Českou Miss Ivetu Vítovou (40) už jsme na módní přehlídce neviděli, ani nepamatujeme. Teď na jedné akci předváděla, ovšem jen krásně nalakované nehty na speciálním mole, po němž kráčely jen prsty. Co se to děje?

"Ono je to takhle mnohem pohodlnější. Člověk se nemusí trápit v posilovně, nemusí být speciálně opálený, stačí jen ty nalakované nehty a nepříliš náročná choreografie levá - pravá, což zvládnou i blonďaté modelky, a zase vycouvat zpátky," smála se Iveta.

Nehty ve studiu snachy Marie Rottrové Tamary byly asi to nejpodivnější, co kdy Iveta předváděla. "Některé věci od návrhářů byly nenositelné pro normální život, ale pro diváka je hrozně zajímavé se na to koukat. Ale pravda je, že v mnoha věcech bych nevylezla ani s košem," míní.

A co Iveta předvádí nerada? "Nechce se mi do spodního prádla. Asi to trochu souvisí i s věkem, že se na to necítím. A mola jsou vždycky tak hrozně nasvícená, že je vidět všechno, co vidět být nemá, anebo co tam naopak chybí, vynikne. Trvám už na delší košilce nebo šátku. Vadí mi na sobě spousta věcí, ale snažím se mít sama sebe ráda a přijmout to," svěřila.

V září už Ivetě končí mateřská dovolená, tak jsme chtěli vědět, zda se chystá zpět do práce na Novu? "Vrátit bych se chtěla a snad to tak po prázdninách i dopadne. Ještě ale musíme projednat, jak to s mojí pozicí bude, a zda tam vlastně pro mne vůbec je," vysvětlovala.

"Důležité je i to, jak by to bylo časově, protože Anetku mi nevezmou ještě ani do školky. Ideální by bylo pracovat tak tři hodiny denně dva dny v týdnu a taky bych chtěla přidat, abych měla na tu školku a botičky pro sebe i pro holčičku. Ale po tomhle rozhovoru už mě asi zpátky chtít nebudou," uzavřela v žertu Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám