Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria (49) Bar Refaeli (26) v těchto dnech vystavuje své exkluzivní tělo na plážích italského letoviska Porto Cervo na severu Sardinie. Dovolenou tráví se svým současným partnerem Davidem Fisherem a vypadá nadmíru spokojeně. Pouze plavky Bar nezvolila úplně šťastně. Modrý vrchní díl byl totiž minimálně o číslo menší. Modelka musela neustále hlídat, jestli jí někde něco nevykukuje. Nakonec byli paparazzi přeci jen rychlejší a chvilku modelčiny nepozornosti zachytili.

Bývalí dlouholetí partneři Leo a Bar si tak nyní užívají se svými novými láskami. Zatímco Izraelka Bar se tulí k Davidovi, Leonardo rozhodně netruchlí. Krátce po jejich rozchodu letos v květnu se herec objevoval ve společnosti pokaždé s jinou sličnou dámou. Ve vztahu nakonec skončil s třiadvacetiletou americkou herečkou a modelkou Blake Lively.

Refaeli také hned po Leonardovi neskočila do Davidovy náruče. Spojována byla před ním například s izraelským basketbalistou Omri Casspim. Během dvouměsíční známosti s Fisherem toho však dvojice stihla poměrně dost. Před pár týdny spolu navštívili její rodný Tel Aviv. Na nákupy si zase minulý týden zajeli do francouzského Saint Tropez.

Reklama

Další články

Načítám