Hlavní obsah
Článek

Pro ty, kteří znají názory miliardáře Karla Janečka na mnohoženství, to bylo překvapení. Prvního května se totiž v Příbrami oženil s přítelkyní Mariem Mhadhbi, která pochází z Tuniska. Nyní se na veřejnosti objevily detaily ze svatby i fotografie páru na veselce!

„Svatba probíhala v podstatě standardně. Jenom s tím rozdílem, že svatební obřad byl přerušen, svatebčané, svědci, oddávající, paní matrikářka s paní překladatelkou a někteří svatebčané se odebrali do vrtulníku, který se vznesl do výšky 1221 m, kde si ve 12 hodin a 21 minut tuniského času novomanželé řekli své ano,“ řekl k netradiční svatbě starosta města Příbrami Jindřich Vařeka, jenž Janečka a jeho lásku oddával. Město si ti dva vybrali kvůli tomu, že se zachovalo pružně a vstřícně k požadavkům snoubenců.

Nápad s vrtulníkem byl Janečkův, původně z něj chtěl dokonce vyskočit s padákem pro nevěstu, kvůli počasí se to ale neuskutečnilo.

Samotný obřad probíhal ve třech jazycích: v češtině, francouzštině a v arabštině. A místo prstýnků si novomanželé vyměnili řetízky.

„Nikdy bych nevěřil, že je někdy možné najít nejkrásnější ženu na světě, která je zároveň ve všem plně v souladu se mnou, je to geniální matematička, ale to je pouze malá část toho nádherného, co je mezi námi,“ uvedl již dříve ke své manželce rozněžnělý boháč. Jeho drahá doteď žila v Paříži, nyní se ale víceméně přesídlí do Česka.

Reklama

Další články

Načítám