Hlavní obsah
Článek

Od premiéry filmu Jeden svět nestačí už uběhlo 16 let, ale Sophie Marceau stále provokuje jako v časech, kdy si užívala milostnou scénu s Jamesem Bondem v podání Pierce Brosnana. Na festivalu v Cannes předvádí provokativní outfity, v nichž má o pozornost postaráno.

Francouzská herečka a režisérka je členkou poroty rozhodující o příštím držiteli Zlaté palmy, a v Cannes tak musí společně s bratry Coenovými či Jakem Gyllenhaalem zhlédnout 19 soutěžních snímků. Sophie Marceau si pochopitelně na festival musela přibalit dostatek outfitů, aby se na červeném koberci opakovaně neobjevila ve stejných šatech.

Slavná herečka se ale prozatím neprezentuje tím nejšťastnějším způsobem. Na festivalu plném hvězd chtěla nejspíš dokázat, že je i s padesátkou na krku atraktivní ženou, ale pořídila si modely, které z ní nechtěně udělaly největší provokatérku. Sophie už v Cannes neplánovaně ukázala kalhotky, a nyní nezůstala před fotografy skryta ani její bradavka. Pokud to s ní takhle půjde dál, na slavnostní zakončení nejspíš dorazí úplně nahá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám