Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Džíny číslo 26 a a váha pod 55 kilo. Není to sice Nobelova cena, ale cesta k tomu taky není jednoduchá a výsledek nebyl zadarmo. Dobře to ví Kateřina Kristelová (44), která kvůli své vysněné váze nejí už měsíce nic, co obsahuje mouku, už vůbec sladkosti, aby vypadala skvěle.

Dokonce začala i cvičit, což nikdy nebyl její koníček a maká na sobě dál. Teď se pochlubila fotografií z resortu, kde absolvuje ajurvédský program. "Úplně poprvé jsem jela na týden sama pryč. Bez kamarádů, dcery, rodiny. Naprosto sama," bála se, ale zároveň těšila Kateřina.

"Na pokoji není ani televize a okolo jsou jenom lesy. Ticho, meditace, jóga, masáže, knihy a já - workoholik, neurotik a extrovert. Je to pro mne velká výzva a trip do neznáma, a to mě vždycky bavilo," uzavřela Katka a přihodila svůj snímek v plavkách u místního rybníčku. "Žádná retuš ani Photoshop, takové barvy tady má příroda a takové faldy já," popsala jej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám