Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snažila se, aby to vypadalo, že jí domácí erotické video někdo ukradl a zveřejnil, ale zdroj z nahrávací společnosti Vivid, která materiál poslala do světa, se tomu jen vysmál... ‚Kariéra‘ Courtney Stodden podobnému scénáři napovídala už od jejích šestnácti, kdy si se souhlasem rodičů vzala tehdy padesátiletého herce Douga Hutchisona.

Dnes dvacetiletá lolitka se nezvládla prosadit jako country zpěvačka ani jako modelka, a tak se vydala směrem, který jí předpovídala asi většina lidí. Vrhla se po hlavě do erotického průmyslu. Courtney se však nevytasila se sexem s manželem známým ze Zelené míle, ale se ‚sólovým projektem‘.

Podle šéfa společnosti Vivid Entertainment Steva Hirsche jde o rekordní nahrávku, která během prvních 24 hodin od uveřejnění vydělala 1,2 miliónu dolarů. Jedná se tak prý o nejúspěšnější sebe ukájející video v historii. Překonalo dokonce i porno ‚náctileté mámy‘ Farrah Abraham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám