Hlavní obsah
Článek

Na filmovém festivalu v Cannes není o pikantní úlovky nouze. Zdejší vlídné klima totiž dámy nabádá k úsporným modelům, v nichž toho občas odhalí více, než bylo jejich záměrem.

Do peprné kroniky významné filmové události se letos kromě Sophie Marceau zapsala i Diane Kruger, která na Azurovém pobřeží také nechtěně ukázala kalhotky. Tentokrát ovšem nešlo o faux pas na červeném koberci ale skandálek, jež si herečka způsobila tím, že chtěla při focení působit nápaditě.

Představitelka Heleny z výpravného eposu Troja do Cannes přijela prezentovat svůj nový film Maryland, jemuž svým počínáním zajistila dostatek pozornosti. Její herecký kolega Matthias Schoenaerts při photocallu přišel s nápadem, že společně zapózují na vyvýšeném podstavci. Když ovšem Diane vysadil nahoru, fotografové zachytili pod blankytně modrými šaty její rudé spodní prádlo.

Herečce se tak laškování s Schoenaertsem vymstilo. V Cannes tento atraktivní pár vzbudil hodně pozornosti, protože kolegové z filmu Maryland působili jako milenci. Diane Kruger však dlouhodobě žije s hercem Joshuou Jacksonem, který nedávno prozradil, že mu monogamie nepřijde jako přirozená věc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám