Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marta Jandová (50) a Vašek Noid Bárta (43) už odletěli na soutěž Eurovision Song Contest, kde vystoupí se soutěžním duetem Hope Never Dies ve čtvrtek v rámci druhého semifinálového kola. Vašek si s sebou vzal jako podporu i manželku Gábinu a dceru Terezku.

„Je skvělé tady být. Všichni jsou k nám velmi milí a hýčkají nás. Ze všech lidí je cítit absolutní profesionalita a nadšení. Je to pro nás zábava a obrovské dobrodružství. Výlet do země divů a do skvělého města. Miluju to tady,“ popisuje atmosféru Marta. „Je to nádherný pocit a už teď si připadám jako vítěz. Zažít hudební soutěž tak obrovského formátu se totiž člověku podaří jen jednou za život," dodal Vašek.

Obě semifinále odvysílá v přímém přenosu, v úterý a ve čtvrtek, kanál ČT art. Finále nabídne program ČT1, a to v sobotu od 21 hodin. O letošním vítězi tak mohou svými hlasy rozhodnout i diváci České televize. Celou soutěží bude české diváky provázet Aleš Háma (50), který přímo z Vídně, hostitelského města soutěže, bude komentovat všechna odvysílaná kola.

Již od 12. března se ve Vídni oba čeští soutěžící připravují a absolvují řadu technických i pódiových zkoušek, rozhovorů a dalších setkání. Novináři z celého světa, sledující zkoušky na druhé semifinále, zařadili vystoupení České republiky na čtvrtou příčku z šestnácti zemí, které ten den viděli. Potvrzují tak všeobecně velmi kladné přijetí našich soutěžících mezi novináři, organizátory a ostatními účastníky.

Reklama

Další články

Načítám