Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou večírkovou premiéru si právě odžily zbrusu nové vnady Vlaďky Erbové (42). Modelka se sice se svou silikonovou chloubou pochlubila při předvádění na přehlídkovém mole, ale nyní poprvé své poklady vynesla na večírek, a to bez podprsenky na módní show britské značky F&F.

„Holky šly ven. Celých osm týdnů po operaci jsem zodpovědně nosila speciální spodní prádlo, a dnes jsem konečně bez něj,” říká Erbová.

Speciální fixační podprsenku, kterou musí pacientky povinně nosit po operaci prsou, modelka ještě nevyhodila do koše. „Jsem vzorná pacientka, protože ještě minimálně rok budu s touto speciální nepěknou podprsenkou spát. Během večerů mám prsa stále fixovaná,” říká Vlaďka.

Tento kousek prádla ale nemá negativní vliv na partnerský život s fotbalistou Tomášem Řepkou. „V několikaletém vztahu, když už člověk spí ve flanelovém pyžamu, takové spodní prádlo není problém. Neviděla bych to jako důvod, proč by měl Tomáš spát v jiné ložnici,” směje se Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám