Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli večer to v Las Vegas zase žilo. V tamní MGM Grand Garden areně se předávaly hudební ceny Billboard, což se neobešlo bez hvězdných vystoupení. Jedno z nejlepších si připravily Britney Spears (42) s Iggy Azaleou, které představily naživo jejich nový společný počin s názvem Pretty Girls. A ovace sklidila převážně Britney, které se podařilo upozadit i téměř o deset let mladší a o půl hlavy vyšší rapperku.

Song, který je v úvodu již devátého studiového alba americké popové princezny, spatřil ve vizuální podobě světlo světa teprve minulý týden, a tak se podobná propagace na ostře sledované hudební akci, kterou opět ovládla Taylor Swift, hodila.

Sebevědomě se po pódiu pohybující Britney v latexovém catsuitu předvedla mimořádnou formu. Čtyřiadvacetiletá Australanka, která si nedávno nechala zvětšit poprsí, ani v krátkém topu a sukni těsně pod zadek tentokrát neměla šanci víc se prosadit, a to ani tanečně...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám