Hlavní obsah
Famous
Článek

Když přišla na to, s kolika ženami ji Cristiano Ronaldo podváděl, cítila se prý ruská modelka Irina Shayk jako naprostá hlupačka. S portugalským fotbalistou žila přitom celých pět let. To, že není jedinou ženou, s níž spal, se dozvěděla na silvestra.

Potřebné informace našla v mobilu slavného fotbalisty. Narazila v něm na kontakty na milenky z celého svět - Kolumbie, Austrálie i Francie.

Momentálně modelka randí s hercem Bradleym Cooperem a její srdce už se zahojilo. Kamarádce prý svěřila: „Teď znám pravdu a cítím se naprosto podvedená. Věřila jsem mu a stála za ním, když se kolem šířily pomluvy, že spí také s jinými ženami. Cítím se jako hlupačka, že mě Cristiano tak vodil za nos.“

„Irina tomu nemohla uvěřit. Cítila se naprosto podvedená. Ihned konfrontovala Cristiana, ale ten to zpočátku popíral. Když mu ale přiznala ona, co našla v jeho mobilu, tak to připustil. Omluvil se jen tak na půl úst. Nemohla tomu uvěřit, takže ihned utekla z domu. Ten vztah skončila na místě a ihned,“ dodal zdroj britského deníku The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám