Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Bývalý manžel zesnulé zpěvačky Amy Winehouse (†27), kterého smrt jeho bývalé ženy naprosto zlomila, se s ní nebude moci ani naposledy rozloučit.

I kdyby Blaka Fielder-Civila (28), který si odpykává trest 32 měsíců za loupež a držení napodobeniny střelné zbraně, z věznice v Leedsu na úterní pohřeb pustili, nemohl by se jej zúčastnit. Zpěvaččin otec si to totiž nepřeje.

„ Mitch si myslí, že by bylo naprostou urážkou, kdyby tam přišel. Pokud Blake Amy opravu miloval, neměl by způsobovat další bolest tím, že se tam ukáže,“ řekl zdroj deníku The Sun.

„Otec byl vždy přesvědčen, že je Blake zodpovědný za to, že se jeho dcera stala závislou na tvrdých drogách, které zahájily její sebedetrukci,“ dodal zdroj. Amy a Blake se vzali v roce 2007, rozvedli se ale už po dvou letech.

Jako nepravdivé se ukázaly spekulace, že zpěvačka svému bývalému muži odkázala většinu svého majetku, jehož výše je odhadována na 10 miliónů liber (přes 270 miliónů korun).

„V době kolem rozvodu byly Aminy finance dány do pořádku a Blake z nich neuvidí ani penny,“ řekl zdroj deníku The Daily Mail. Amy totiž s největší pravděpodobností nezanechala závěť, její bohatství si tak zřejmě rozdělí nejbližší příbuzní – otec Mitch, matka Janis a bratr Alex.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám