Hlavní obsah
Článek

Dvorní návrhářka Simony Krainové (51) nebo Gabriely Partyšové (45) Kateřina Geislerová poprvé ukázala tříměsíčního syna Eliáše, kterého porodila 22. února. Porod provázely těžké komplikace. Maminka i syn jsou už v pořádku, ale návrhářku nyní trápí časté nemoci syna.

"Narodil se s menším předstihem, což jsem neplánovala. Měla jsem pocit, že mám stále spoustu času, a tak jsem musela ještě z porodnice koordinovat jednu událost, kterou jsem měla již dlouho naplánovanou. Rodila jsem dlouho a s komplikacemi. Až do porodu jsem si o sobě vždycky myslela, že jsem docela statečná holka, ale můžu vám upřímně říct, že v posledních chvílích jsem se chtěla sebrat a jednoduše odejít. Prostě slézt z toho mučícího "křesla" a říct: "Děkuji, to mi stačilo, odcházím," řekla Super.cz návrhářka.

Komplikace ale bohužel nekončily. "Druhý den po příchodu z porodnice jsme šli rovnou do nemocnice. Syn náhle onemocněl. Naštěstí jsme vše rychle podchytili a s příslušnou léčbou zůstali v nemocnici dalších pět dní," vysvětluje.

S nemocí syna se potýká bohužel často. "Eliáš byl doteď bohužel často nemocný. Co mě mateřství naučilo? Neplánovat, umět se adaptovat a smířit se rychle s každou novou situací. Když začínáte mít pocit, že se věci nějak začínají urovnávat a že jim začínáte rozumět, tak se vše náhle mění. Takže spokojit se s málem a radovat se s malým co nejčastěji. Protože každý den je jiný," vysvětluje Geislerová, která se snaží při péči o syna najít pár chvil na práci.

"Na práci mi zbývá jen pár hodin týdně. Ale nevzdávám to. Takže moc nespím, nejím a tiše doufám, že to je jen na chvíli. Brzy musím začít připravovat další dvě kolekce: jaro/ léto 2016, kterou bych chtěla prezentovat v září na pražském fashion weeku, a podzim/ zima 2015, která bude v prodeji již po létě. Upřímně, jsem na sebe zvědavá. Záleží samozřejmě i na Eliášovi, jak moc bude chtít spolupracovat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám