Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejznámějších modelek Victoria’s Secret, Brazilka Adriana Lima (30), je pyšnou maminkou téměř dvouleté Valentiny, která jako by jí z oka vypadla. Roztomilá holčička byla o to kouzelnější, že už ve svém věku na sobě měla dvoudílné plavečky s tygřím vzorem. Adriana zase dala na floridské pláži South Beach na odiv svou perfektní postavu, na které se vůbec nepodepsaly těhotenské kilogramy.

Třicetiletá Adriana si s usměvavou dcerkou užívala sluncem vyhřátého oceánu a především mořským vln, kterými byla nebojácná Valentina obzvlášť fascinovaná. Spokojená dvojice byla na pláži v doprovodu kamarádky, která jejich společné chvíle fotila.

Modelka je vdaná za srbského basketbalistu Marko Jariće, brali se na svátek Svatého Valentýna před dvěma lety. Jejich dcera, celý jménem Valentina Lima Jarić, se narodila 15. listopadu 2009 předčasně ve 34. týdnu těhotenství poté, co Lima utrpěla preeklampsii vyznačující se zvýšeným krevním tlakem a bílkovinou v moči.

Lima byla nedávno uvedena v časopise Forbes jako čtvrtá nejbohatší topmodelka světa s odhadovaným ročním příjmem kolem 135 miliónů korun. V poslední době byla také velice zaneprázdněna. Měla spoustu povinností spojených s propagací nové kolekce plavek Victoria’s Secret. Chvíle odpočinku s roztomilou dcerkou si rozhodně zasloužila.

Reklama

Další články

Načítám