Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ročník jediné soutěže krásy pro dívky od třinácti do patnácti let je za námi a známe jeho výsledky. Je vidět, že i naše společnost se stává multikulturní, protože do letošního finále se probojovala i čtrnáctiletá Vietnamka "Katka" Tram Anh Nguyen z Ústí nad Labem, která nakonec získala stříbro.

Vítězkou se stala patnáctiletá Denisa Czervoniaková z Postoloprt, kterou čeká studium na gymnáziu, ale svoji budoucnost si dokáže představit s modelingem. "Možná se přihlásím do České Miss," svěřila po finále. Druhá nejkrásnější dívka, zmíněná Tram Anh Nguyen, by ráda studovala na konzervatoři. Třetí, nejmladší finalistka, třináctiletá Natálie Eiseltová z Hostivice by se chtěla stát zubařkou.

V porotě, která v Jičíně, kde soutěž probíhala, o vítězkách rozhodovala, zasedla řada známých tváří. Mezi porotci byli například Martin Kraus, Sagvan Tofi (59), Iveta Vítová (40), Vlastimil Harapes, Lucie Křížková (39), Braňo Polák, Michaela Sejnová nebo David Gránský.

Celé finálové odpoledne se neslo v charitativním duchu. Na podporu onkologicky nemocných dětí se přes nadační fond Krtek Brno vybralo 57 696 korun. Částka bude určena na domácí péči pro onkologicky nemocné děti. 

Reklama

Další články

Načítám