Hlavní obsah
Článek

Legendární herec Karel Fiala (89) nezná jen recept na dlouhověkost, ale zároveň může být vzorem pro dokonalý partnerský vztah. Se svou manželkou Věrou Vlkovou už prožil půl století, ale stále k ní chová úctu a obdiv jako na prvním rande.

Hereckou dvojici svedlo dohromady účinkování v karlínském divadle, kde hvězda kultovního filmu Limonádový Joe poznala přednosti své osudové ženy. „Je to ženská, která má smysl pro humor. Vždycky s ní byla legrace. Teď ji to už bohužel opustilo,“ zažertuje Fiala v dnešním Top Star magazínu, načež Věra pohotově dodá, že on už taky není žádný milovník.

Karel Fiala letos oslaví nejen své 90. narozeniny, ale také půl století se svou partnerkou. Životní lásku ovšem našel až na třetí pokus. Předtím, než se dal dohromady s Věrou, měl za sebou dvě neúspěšná manželství.

„Musíte ho milovat, nesmí vám jít na nervy, a když tak to on nesmí poznat. Těch padesát let uběhlo jako voda,“ dodá manželka Karla Fialy, které má stejně jako on energie na rozdávání. Svému muži dokonce každé ráno dopřává masáž, což je jedna z příčin jeho požehnaného věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám