Hlavní obsah
Článek

Pokud by se hvězdy seriálu Beverly Hills srovnávaly v reprodukci, Tori Spelling (50) by byla suverénní vítězkou. Dosud vychovává čtyři děti a její rozmnožování nejspíš ještě není u konce.

Nejplodnější herečka z původní seriálové sestavy se k mateřství staví opravdu zodpovědně. Přestože její manželství s Deanem McDermottem prošlo několika kritickými okamžiky, vychovávají společně čtyři děti, které si možná brzy budou zvykat na dalšího brášku, či sestřičku.

Tori Spelling se poprvé maminkou stala ve svých 34 letech, kdy přivedla na svět syna Liama (8). Péči o miminko si nejspíš zamilovala a záhy přivedla na svět další tři potomky - Stellu (6), Hattie (3) a Finna (2). Nejmenší věkový rozdíl je mezi jejími nejmladšími potomky, jež od sebe dělí necelých jedenáct měsíců.

Herečka se svým klanem pochlubila v době, kdy se spekuluje o jejím pátém těhotenství. Nastávající mateřství na ní na první pohled není znát, ale Tori se ani v minulosti příliš nezakulacovala. Seriálová hvězda dosud radostnou novinku nepotvrdila, ale páté těhotenství by byl nejkrásnější dárek k jejím 42. narozeninám, které oslaví v sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám