Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Cameron Diaz (38) po boku svého přítele Alexe Rodrigueze (35) jen kvete. Přestože jí táhne už na čtyřicítku, tělo má lepší než kdykoli předtím, jak sama nedávno přiznala. Profesionální baseballový hráč týmu New York Yankees Alex se musí neustále udržovat v kondici a Cameron za ním nechce zaostávat. Často proto chodí posilovat spolu a na postavě populární herečky je to znát. Zřejmé to je i na fotografiích z výletu na jachtě po pobřeží Miami, který podnikli v pondělí s několika přáteli.

Pětatřicetiletý Rodrigues se po celou dobu k Diaz choval velice hezky, často se k ní nakláněl a políbil ji na tvář či si ji pyšně vedl s rukou položenou na jejím zadečku. Začátkem roku se přitom proslýchalo, že pár prochází krizí a spekulovalo se dokonce i o rozchodu. Krize je však evidentně zažehnána.

Když dorazili k jachtě, Cameron nejdříve v horkém počasí sundala košili a čekala na místě jen v bílých bikinách a džínových šortkách, v nichž vynikly její gazelí nohy. A jelikož vedro je v letních měsících na Floridě opravdu pořádné, na jachtě odhodila i šortky.

Cameron Diaz je nyní možné vidět v komedii Zkažená úča. V příštím roce se představí ve filmu bratrů Coenových Gambit, na němž v současnosti pracuje s Colinem Firthem. Následně se chystá na natáčení komedie What to Expect When You’re Expecting Alongside, kde bude její hereckou kolegyní Jennifer Lopez.

Reklama

Další články

Načítám