Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Před porodem žádné zásadní problémy s bříškem. Po porodu se však mnohým z nás může o plochém bříšku jen zdát. A s nadcházející plavkovou sezonou se sen mění v noční můru. Jaké zkušenosti má Simona?

Zdevastované bříško po dětech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Henrieta z Trnavy zkusila štěstí v soutěži, ve které topmodelka Simona Krainová spolu s největší estetickou klinikou u nás pomáhá ženám pomocí moderních zákroků estetické medicíny zbavit se komplexů a znovu nalézt své sebevědomí. „Ve čtyřiceti bylo mé bříško po 3 dětech naprosto zdevastované. Ačkoliv žiji sportem, protože jsem školitelka tělesné výchovy a pravidelně cvičím, bříško zůstávalo. Jako vdova jsem po 10 letech samoty s dětmi postupně ztrácela svoji jistotu a sebedůvěru, stejně tak i motivaci na sobě makat, protože bříško neustupovalo, i kdybych se přetrhla,“ vzpomíná Henrieta, která přiznává, že do soutěže šla i kvůli svému novému o 10 let mladšímu příteli.

Skoro kilo povislé kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Henrietu potkal stejný osud, jako mnoho dalších maminek. Po porodech zůstalo povolené břicho, povislá kůže a především rozestoupené břišní svaly. „K tomuto stavu dochází skutečně často po porodu, ale také třeba po větší redukci váhy. Řešením je plastika břicha neboli abdominoplastika. Tedy operační zákrok, jehož cílem je odstranění přebytečného tuku a kůže v oblasti bříška a podbřišku a zpevnění svaloviny břišní stěny. U paní Henriety jsme odstranili až 15 cm a 800 gramů přebytečné kůže s tukem,“ vysvětluje primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD. „Abdominoplastika lze také kombinovat s liposukcí,“ doplňuje lékař.

Zkušenosti Simony Krainové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jsem nadšená! V tento zázrak jsem už ani nedoufala. Vím, že mě má přítel rád takovou, jaká jsem. Ale jde o můj vlastní pocit. Nemuset se stydět mezi jeho mladšími přáteli nebo nahá při intimních chvílích dělá mnoho. Stejně tak si mohu opět dovolit na koupališti dvoudílné plavky a po letech jsem oblékla dokonce i šaty. Zase se cítím jako ženská,“ pochvaluje si Henrieta. Po svém druhém těhotenství se o abdominoplastiku na téže klinice zajímala i sama patronka soutěže Simona. „Měla jsem v jednačtyřiceti letech za sebou dva porody během čtyř let. Zbavit se toho jakoby špeku a povolené kůže není vůbec jednoduché. Měla jsem štěstí, tělo spolupracovalo,“ popisuje svou zkušenost Simona.

Když cvičení nepomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Přiznávám, že pokud by se to u mne nesrovnalo a pokud lze povolené svaly takto stáhnout opět k sobě a vrátit bříšku zpět pevný tvar, šla bych do toho také. Proč bych se měla do nekonečna trápit bez výsledku ve fitku,“ přiznává Simona. Její slova potvrzuje i primář Kliniky Yes Visage MUDr. Molitor: „Uvolněná kožní řasa se skutečně s dalším úbytkem hmotnosti jen zvýrazňuje a není možné se jí zbavit ani intenzivním cvičením.“ Blízkou zkušenost se zákrokem upravující tvar těla má Simona i ve své rodině. Její sestra Yvonna nedávno podstoupila laserovou liposukci SlimLipo na téže klinice u stejného lékaře. Z výsledku této v současnosti nejmodernější liposukce je také nadšená.

Nové tělo zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abdominoplastika, laserová liposukce SlimLipo a hubnutí obecně je na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě nejčastěji podstupovaným zákrokem. Pokud i vy toužíte po změně, ať už je to nová postava nebo nová prsa, facelift, víčka či botox, můžete také soutěžit o proměnu se Simonou. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará nejen o Simonu, ale například i o Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou. Podrobnosti naleznete na webu kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám