Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máme tu jaro a schopnost obrany našeho organismu padá dolů. Léčivé jsou skoro všechny houby, včetně žampiónů. Některým druhům hub se říká medicinální houby. Stimulují imunitní systém, čímž pomáhají předcházet onemocněním. Mírní příznaky provázející nemoci, jako je rýma, kašel, zahlenění, nechutenství a zkracují rekonvalescenci. Prostě vám nakopnou tělo.

Zázračné houbičky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Medicinální houby mají jedno společné. Jsou zdrojem energie pocházející z důležitých biologicky aktivních látek. Jsou to zejména: polysacharidy, triterpeny, vitamíny, minerály, stopové prvky nebo aminokyseliny. Medicinální houby jsou schopné nastartovat v lidském organizmu jeho regenerační procesy. A zde je máme! 2 nejsilnějších houbové životabudiče. Doprava je pro čtenáře Super ZDARMA!

Reishi "božská houba nesmrtelnosti"

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lesklokorka lesklá jedna z nejoceňovanějších medicinálních hub tradiční čínské medicíny. Její překlad znamená "božská houba nesmrtelnosti". Její léčebné účinky se využívají více jak 4 000 let. Reishi obsahuje vysokou koncentraci polysacharidů a antioxidantů, a také značné množství aminokyselin, vitamínů, minerálů a stopových prvků. Podporuje například: imunitní systém, dýchací systém, detoxikaci organismu, kardiovaskulární systém, játra, psychiku a respirační systém. Doprava je pro čtenáře Super ZDARMA!

Cordyceps – zlepšete svoji tělesnou odolnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Housenice čínská si dovede údajně poradit až s 200 druhy nemocí! Podle tradiční čínské medicíny reguluje krevní tlak a zlepšuje činnost srdce a cév. Celkově zvyšuje tělesnou a duševní odolnost, výdrž a schopnost snášet stres. Pozitivně ovlivňuje činnost jater a ledvin. Podporuje plíce a dýchací soustavu při astmatu, a chrání proti chřipkovým epidemiím. Celkově revitalizuje a regeneruje lidský organismus. Za jejím účinkem stojí vysoký obsah betaglukanů. Doprava je pro čtenáře Super ZDARMA!

Vitamín B17 jako prevence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento vitamín v současné době zajímá onkology z celého světa. Podle Dr. Krebse ml. B17 obsahuje látky nepostradatelné pro naše přežití bez rakoviny. Největší koncentrace vitamínu B17 je v semenech ovoce jako jsou jádra hořkých meruněk nebo jiných hořkých oříšků. Nemusíte jíst hořká jádra meruněk. Zkuste pohodlí tobolek. Jedna tobolka obsahuje 5g hořkého meruňkového jádra! Doprava je pro čtenáře Super ZDARMA!

Další články

Načítám