Hlavní obsah
Článek

O tom, že skandály proslulý zpěvák nejspíš nevede tradiční rodinný život, se přesvědčil bývalý asistent Gilles De Bonfilhs, který s Robbiem Williamsem (50) nejspíš zažil krušné chvilky. Teď se na bizarní zkušenosti ze svého profesního života snaží vytřískat peníze.

Manželé Robbie Williams a Ayda Field čelí obvinění, že před bývalým spolupracovníkem provozovali nepřístojnosti, které ovlivnily jeho duševní zdraví. Zpěvák a matka jeho dvou dětí se prý chovali zcela nepřípustně a Gillese dostávali do nepříjemné situace.

Asistenta, který pro slavný pár pracoval pouhé tři měsíce, prý nejvíce popudily okamžiky, kdy se před ním Ayda producírovala nahá. A aby toho nebylo málo, Robbie jej následně vybízel k tomu, aby její tělo ohodnotil. To mu nejspíš nešlo příliš dobře, protože byl propuštěn z důvodu, že svou práci neodvádí na plný výkon.

Ať už se za zdmi rezidence Robbieho Williamse odehrávalo cokoliv, Bonfilhsova snaha získat odškodné ve výši 600 tisíc korun působí velmi úsměvně. Kdokoliv jiný by totiž nahou zpěvákovu manželku ochotně pozoroval a hodnotil i bez nároku na plat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám