Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický herec Braňo Holiček, který se proslavil rolí Honzíka Dvořáka v retro seriálu Vyprávěj a momentálně ho diváci vídají v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, promluvil o nepříjemných zážitcích, které coby čtrnáctiletý herec zažil po natáčení pohádky Král sokolů.

Tehdy se totiž stal terčem pedofilů, kterým se mladičký herec velmi líbil. Někteří se na něj dokonce až chorobně upnuli, psali mu smsky a sledovali ho. „Nikdo mi nikdy neublížil, nikdo mě nikdy neosahával, ale zažil jsem něco jako stalking. Pedofilové si dávali moje fotky na svoje weby a psali pod ně různé komentáře. Zjistili si, kde bydlím a jezdili za mnou až do Prahy. Bylo to nepříjemný,“ svěřil se Braňo v talkshow Na baru na Nova Plus. S nechtěnou pozorností se naštěstí vypořádal.

Dnes sice Braňo pořád vypadá jako velký „mlaďoch“, pravdou ale je, že je už ženatý, má ročního syna a letos oslaví třicítku. Kromě hraní v Ordinaci mu nejvíc času zabere jeho druhá profesní láska – divadelní režie. Jeho manželka Vendula Holičková je herečka, se kterou se seznámil právě při režírování jedné z her. Své zasnoubení ale před kolegy nejdříve tajili, aby nepřišli do řečí. „Manželku do svých her neobsazuju, i když je mi to líto, protože je moc dobrá herečka, ale to prostředí je v tomhle nemilosrdné,“ přiznal Braňo, kterého diváci viděli například také v seriálu Případy 1. oddělení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám