Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček je velkým sportovním fanouškem, a tak je logické, že si nemůže nechat ujít žádný hokejový zápas českého národního týmu. A stejně jako hokejisté dodržuje zaběhnuté rituály.

Od vítězného zápasu s Francií jezdí na všechny zápasy tramvají v tom samém obleku, a dokonce se přestal holit. Dokud naši neprohrají, máte šanci Boučka potkat v tramvaji i vy...

„Minulý čtvrtek jsem si vzal modrej oblek, naposledy se oholil a řekl jsem si, že na to kašlu a pojedu do haly tramvají. Chlapci porazili 5:1 Francii. A tak ten oblek nosím furt stejnej a do té tramvaje nastupuju před každým naším zápasem,“ svěřil se na sociální síti Bouček, jenž doufá, že rituál přinese našim hokejistům štěstí. A že ho budou setsakramentsky potřebovat. V semifinále se naši střetnou s dosud neporaženou Kanadou, která na mistrovství světa nebere nic jiného než zlato.

„Už léta jsem nezaplatil tolik za lístky a léta jsem neviděl tolik překvapených lidí. Ale vítězné zvyky se nemění. A je jedno, že je ze mě Rumcajs v trochu pomačkaným obleku, který je zmáčklej v šestnáctce (číslo tramvaje), ať už ta šestnáctka zní jakkoliv perverzně, tou šestnáctkou chci jet v sobotu i v neděli,“ burcuje bojovně naladěný Bouček. Uvidíme, zda našim jeho rituály nakonec pomohou...

Porazí naši hokejisté v semifinále Kanadu?
Ano, nakonec se štěstím vyhrajeme
76,2 %
Ne, ani Bouček nás nezachrání
23,8 %
Celkem hlasovalo 7437 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám