Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně jsme Andreu Verešovou (43) viděli jinde než na fotkách na jejím profilu na sociální síti. Modelka vyrazila s manželem Danielem Volopichem a byla jako vždy středem pozornosti. V kratinkých bílých šatech, které jí stěží zakrývaly zadeček, jí to neskutečně slušelo.

Nás samozřejmě zajímalo, proč se tak dlouho neobjevila ve společnosti. To byla pořád na dovolených? "Spíš jsem měla hodně práce. Natáčela jsem film, mám za sebou několik kampaní na kosmetiku, oblečení i butiky, fotila jsem do několika časopisů, dělám zajímavou show na Slovensku. Je toho strašně moc a hodně to utíká, a když mám konečně trochu volného času, tak jsem nejradši s dětmi doma," vysvětlila nám.

Zaujal nás hlavně zmíněný film. O jaký jde? "Už je to asi veřejné, tak o tom můžu mluvit. Točila jsem kriminálku s Janem Hřebejkem. Je to úžasný režisér, moc si toho vážím a bylo to pro mne velkou poctou a skvělou zkušeností. Byla to moje první hlavní role v celovečerním filmu. Byla to velká výzva, točila jsem v češtině," upřesnila Andrea.

Je tedy možné, že příští rok už nebude Verešová na karlovarském festivalu jen nádhernou ozdobou, ale také členkou herecké delegace. "Za herečku se nepovažuji, jen s herectvím stále koketuji a dostávám nabídky a šanci si zahrát. Teď se z vedlejší role stala hlavní, říkali mi, že na to mám, tak proč to nezkusit?" uzavřela skromně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám