Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen těžko uvěřitelnou zprávu potvrdili na svých facebookových stránkách členové kapely Divokej Bill. O víkendu v pouhých čtyřiceti letech zemřel na infarkt jejich kamarád Lukáš Toman, který hrál na tradiční australský dechový nástroj didgeridoo.

Hudebník v kapele hostoval pět let a natočil s početnou formací i desku. Smutnou událost jako první zveřejnil zpěvák kapely Štěpán Karbulka. „Opustil nás náš kamarád Luky. Tohle album je pro něj. Nikdy na tebe nezapomenu,“ napsal ke galerii s fotografiemi s Lukášem Tomanem. Celé album následně kapela sdílela na svém profilu. Na sociální síti pak jedna z fanynek oznámila i příčinu úmrtí: „Zemřel na těžký infarkt.“

„Strávili jsme spolu 5 let života, natočili jsme desku, ale bohužel už jsme v období, kdy se tyhle věci stávají, jsme z toho smutný. Tak jsme si poplakali, ale jemu už bohužel nepomůžeme a musíme jít dál. Co se dá dělat,“ citoval deník Blesk zlomeného frontmana Václava 'Vendu' Bláhu (38).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám