Hlavní obsah
Článek

Předtím, než se zúčastnila soutěže Česká Miss, kterou předloni vyhrála, byla moderátorka Gabriela Kratochvílová (34) úspěšná ještě v jedné soutěži krásy. Prý bychom ji ale nepoznali. Ve třinácti, když získala druhé místo v soutěži Dívka roku, měla dlouhé blond kudrnaté vlasy.

"Tenkrát mi teprve na třináct táhlo, když jsem se přihlásila, kromě České Miss to byla jediná soutěž, do které jsem šla. U nás to byla taková tradice, ta soutěž byla navíc velmi hezká, pro holky to byla radost, příjemná zkušenost, krásné ceny a spousta nových kamarádek. U nás v Chotěboři do ní šla spousta starších holek, mých kamarádek, a říkaly, ať to taky zkusím," vyprávěla.

"Byla jsem nadšená třeba už z toho, že jsem se dostala do Ostravy, kde se konalo finále. Vypadala jsem úplně jinak než teď, byla jsem ještě takový puberťák, ale užívala jsem si to. Byly jsme i na týdenním soustředění, do té doby jsem byla maximálně na táboře. Velmi ráda na to vzpomínám," dodala Gábina, která se stala patronkou tří finalistek letošního ročníku, který vyvrcholí v sobotu v Jičíně.

Právě poté, co si spolu se svojí skupinkou nechala vyšetřit pihy a znaménka, jsme ji potkali. "Holky jsou báječné. Jsou mladé, energické, milé. Začínají dobře, nemají v sobě žádné nafoukané manýry, a to jsem takové holčičky v jejich věku zažila. Zatím jsou bezelstné a nezkažené a přála bych jim, aby si soutěž užívaly jako radost, a ne jako začátek velkolepé kariéry, jako jsem to měla kdysi já," míní Gábina.

Reklama

Další články

Načítám