Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nesoudná zrzka, která se neúspěšně snaží prosadit v Hollywoodu snad už od dob němé kinematografie, pořídila další snímky, které opět v její uvadající kariéře nepřinesou žádný zlom.

Před kamerou se Phoebe Price (51) objevuje velmi zřídka, ale o to více se vystavuje před objektivem fotoaparátu. Žena, která už má nejlepší léta dávno za sebou, se stále považuje za sexsymbol a prezentuje se jako Playmate, přestože k tomu nemá zrovna ty nejlepší předpoklady. Rozpláclá ňadra a výrazné líčení maskující vrásky totiž vzbuzují jen pramálo obdivu.

Rozverná ženština si však z pohrdavých názorů nic nedělá a produkuje další fotky, jimiž se snaží na sebe strhnout pozornost. Nejnovějším přírůstkem do jejího pikantního archivu je kolekce, již Phoebe Price nafotila u příležitosti Dne nezávislosti, který se bude v USA slavit 4. července.

Na státní svátek nejspíš odkazuje bikinami s hvězdami, které mají symbolizovat americkou vlajku. Tento obscénní způsob oslavy však na místní patrioty nejspíš příliš velký dojem neudělá. Phoebe Price apeluje na vlastenectví, ale ve výsledku spíše hanobí národní symbol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám