Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý matematik a miliardář Karel Janeček, který se netají svou zálibou v mnohoženství, se oženil!

Že se zrovna Janeček požene podruhé v životě do chomoutu, nikdo nečekal. Geniální matematik ale prý našel ženu svých snů. „Moje životní láska se jmenuje Marie, je to žena pocházející z Tuniska, která v současnosti žije v Paříži, ale bude žít zde v Česku,“ prozradil v rozhovoru pro DVTV Janeček, který je zjevně zamilovaný až po uši.

Utajovaná veselka proběhla před necelými dvěma týdny na hodně netradičním místě. „Brali jsme se ve vrtulníku ve výšce 1221 metrů,“ pochlubil se Janeček, jenž na svou manželku pěl jen samá slova chvály.

„Nikdy bych nevěřil, že je někdy možné najít nejkrásnější ženu na světě, která je zároveň ve všem plně v souladu se mnou, je to geniální matematička, ale to je pouze malá část toho nádherného, co je mezi námi,“ rozněžnil se matematik, který před rokem a půl zostudil modelku a lékárnici Janu Doleželovou (42), když se doslova v přímém přenosu přiznal k mnohoženství. Přímo před šokovanou Doleželovou (42) tehdy řekl, že má ještě jednu přítelkyni Markétu, což lékárnice nevydýchala a Janečkovi dala okamžitě kopačky.

Přestože je Janeček zamilovaný, na monogamii stále nevěří. „Nezměnil jsem se v tom, že bych tvrdil, že by musel být člověk věrný celý život, potkal jsem ženu svých snů, ale to neznamená, že by měl být člověk nutně uvězněný,“ uzavřel Janeček. Případné nápadnice tedy zjevně pořád mají šanci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám