Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka televizních zpráv Martina Kociánová (53) se pochlubila krásnou rodinkou. S manželem, novinářem Tomášem Turečkem, vyrazili na křest pohádkové knihy Sandry Veberové Ducháčkovic rodina aneb Tajemství půlnoční mlhy.

Společně s rodiči si představení knížky o pětičlenné rodince duchů nenechal ujít ani jejich adoptivní syn Daniel, který roste jako z vody. Kociánová se stala kmotrou pohádkové knihy společně s herečkou Hanou Maciuchovou (†75). A jak sama přiznala, synovi čte pohádky každý večer.

„U nás je to pravidlo. Ke knížce si sedneme každý večer. Teď zrovna louskáme příběhy o čarodějích a až s nimi skončíme, volně navážeme Ducháčkovic rodinou. To bude takový nenásilný přechod,“ s úsměvem vysvětlila Kociánová.

Zmíněná knížka je již druhou v pořadí, která vypráví o rodině duchů. Ta první měla obrovský úspěch a vydavatel musel zajistit dotisk. „Teď jsme pokřtili tedy druhé pokračování, které jsem zvládla napsat za čtyři měsíce, a jak jsem z kladných ohlasů zjistila, po prvním a druhém dílu budou zřejmě následovat další,“ dodala autorka Sandra Veberová.

Reklama

Další články

Načítám