Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a zpěvačka Juliette Lewis se po čtyřicítce stala doslova závislou na posilování. Výsledky jejího téměř každodenního snažení už jsou pořádně znát, a tak je jasné, že si je Juliette nenechá jen pro sebe. Rodilá Kaliforňanka má nejpevnější postavu za celou svou pětadvacetiletou hereckou kariéru a jak sama podotýká, míří dost vysoko!

„Stále blíž svému cíli body builder v lehké váze,“ doplnila ve středu ke snímku z posilovny na Instagram. V legínách a sportovní lambádě jí přitom tělo hraje všemi svaly.

Herečka nominovaná na Oscara i Zlatý glóbus měla velmi bouřlivé mládí. Už v patnácti byla zatčena za nelegální řízení auta. V letech 1990 až 1993 randila s Bradem Pittem a už ve dvaceti putovala do léčebny na odvykačku kvůli drogám. Jejím manželem byl čtyři roky profesionální skateboardista Steve Berra.

Kariéru odstartovala Lewis v osmnácti legendárním thrillerem Mys hrůzy a komedií Manželé a manželky. S Pittem pak hrála v dramatu Kalifornie. V roce 1993 dostala roli v trháku Co žere Gilberta Grapea a Takových normálních zabijácích. Od druhé poloviny 90. let se pak zapsala do pamětí filmových fandů rolemi ve snímcích jako Jiná láska, Od soumraku do úsvitu, Vyfič! nebo Blízko od sebe.

Reklama

Další články

Načítám