Hlavní obsah
Článek

Nejstarší, ale zároveň nejméně viditelná součást známého sesterského klanu z amerických televizních obrazovek Kourtney Kardashian (44), se vymyká chování zbytku příbuzenstva. Zatímco zbylé sestry vymýšlí, v jaké pozici ještě nemají selfie, šestatřicetiletá Kourtney raději rodí děti.

S partnerem Scottem Disickem mají i při ne zrovna idylickém vztahu už tři. Kourtney je porodila přesně v rozmezí pěti let a v současnosti je společně vychovávají doma v Los Angeles. Z kalifornského města celebrit celá rodina ráda a poměrně často uniká do Mexika. Obvykle si zde pronajmou na pláži nějaký dům nebo využijí nemovitosti, které zde vlastní jejich známí, a těší se tak většímu soukromí než v hotelu.

Nejinak je tomu i tento týden, kdy si slunné Mexiko vychutnávaj s jejich ratolestmi. Je k neuvěření, že od narození syna Reigna uteklo pouhých pět měsíců. Nejstaršímu Masonovi je již pět let a dceři Penelope dva roky. Kourtney už evidentně dokázala smazat veškeré památky po těhotenství.

Partneři jsou na dovolené doprovázeni i společným přítelem Joem Francisem, na jehož párty se v roce 2006 seznámili, a od té doby vedou bouřlivý vztah. Scott je totiž bohém, kterému rozhodně není sklenka alkoholu cizí. Má za sebou už i pár odvykaček, které absolvoval na popud Kourtney, která od něj už několikrát chtěla odejít, ale nakonec s ním i kvůli dětem stále trpělivě zůstává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám