Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romana Vojtka (52) s dcerou Editkou jsme tedy na takové akci nečekali. Kolegyně Kristina Kloubková mu navrhla, zda nechce holčičce poskytnout zábavu v podobě lakování nehtíků. A na to malé holčičky slyší. A šel do toho i Roman.

"Editka byla skutečně nadšená, protože si mohla nechat dát nalakovat každý nehet jinou barvou a předváděla je i na velmi zajímavé přehlídce, a byl jsem donucen i já, abych si nechal aspoň dva po rockersku nalakovat na černo. Mám to poprvé v životě, a jestli se doteď psalo, že jsem na kluky, tak teď se to bude psát stoprocentně," obával se celkem oprávněně Roman.

S dcerou se Roman poté, co opustil manželku, vídá pravidelně. "Jak to jen jde. Trávíme spolu čas tak, jak ho tráví otec s dcerou, nic zvláštního a nic neobvyklého. Někdy zajdeme do kina, teď se chystáme na brusle. Prostě aktivity podle ročního období," řekl Super.cz a prozradil také, že i když nebydlí doma, tak zvládá také koupat nebo přebalit měsíčního syna. „Samozřejmě, že to dělám, ale nechci se o tom nijak zmiňovat,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám