Hlavní obsah
Článek

Ty modelíny mají ale starosti! Agáta Prachařová (38) a Simona Krainová (51) se nemají rády už delší dobu, od časů, kdy začala starší z nich randit s Agátiným bývalým Jiřím Hudlerem. Tento týden se jejich válka zase rozhořela, když se Krainová nevybíravě vyjádřila o Agátině zjevu při natáčení videoklipu. A teď přišel protiútok z nečekané strany!

„Dnes už i to největší koště má trochu styl,“ psala Krainová o Agátě, která natočila videoklip ke své písni a v rámci role byla pořádně vymóděná. Pak ještě Prachařovou označila za kukačku, což je pták, který nedokáže žít s jedním samečkem v páru delší dobu, ale rád navazuje krátkodobější známosti.

Sama „Aguš“ se ohradila se slovy, že by si měla Simona raději skočit zase na botox, že je legrační. Nyní se za manželku Jakuba Prachaře postavila spoluherečka z klipu Ornella Koktová (31). Podle ní asi Krainovou mrzelo, že se o ní pár dnů nikde nic nepsalo. „Připadá mi zbytečné a ubohé, že se takhle vyjádřila. Chtěla jsem se Agáty zastat. Myslím, že soudnost jí nechybí, takže nechápu, proč tohle Krainová tvrdí. Když je někdo zmalovaný v klipu, přijde mi to jako nadsázka a součást role. Ona se toho ale chytla a dělá, jako by takhle Agáta chodila normálně po ulici, což je blbost,“ řekla Super.cz Ornella.

Krainovou na oplátku kritizovala i za to, že by měla mít ve dvaačtyřiceti letech soudnost a neukazovat ve filmu prsa. „Ale Pepa mi říkal, že šlo asi o dublérku, nicméně netvrdila jsem to, jen jsem říkala, že mi to připadá nesoudné. Ale ať si každý posoudí Simonu Krainovou sám podle sebe,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám