Hlavní obsah
Článek

Královna krásy Nikol Švantnerová (31) právě nafotila letní kolekci návrhářky Natali Ruden.

Není to ale vůbec poprvé, co modelka pro původem ukrajinskou návrhářku pracuje. Úřadující Česká Miss 2015 předváděla modely Ruden prý před více jak šesti lety. Není to nic divného, Nikol se sice díky vítězství v jediné národní soutěži krásy proslavila až nyní, jako modelka už ale pracuje od útlého věku. „Pochybuju, že by si Natali vůbec pamatovala, že jsem šla v minulosti její přehlídku. Bylo to před šesti lety na benefiční přehlídce pro nadaci Terezy Maxové,” pátrá v paměti Nikol.

Je pravda, že na první setkání s Nikol si Natali už nepamatovala. Modelka návrhářku prý ale zaujala ještě předtím, než se na její hlavě objevila korunka. „Nikol mě zaujala na posledním Plese v Opeře. Seděli jsme vedle sebe a mně už bylo jasné, kdo bude fotit mou letní kolekci. Ona je krásný typ ženy, něco jako Sophia Loren nebo Ornella Muti. Přesně na takových ženách moje modely nejlépe vynikají,” zdůvodňuje svoji volbu Natali Ruden.

Švantnerová byla z nových kousků z letní kolekce unesená. „Některé kousky mě tam velice zaujaly. Myslím si, že se nechám její tvorbou na léto inspirovat,” říká Nikol Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám