Hlavní obsah
Článek

Narodit se herečce Jane Seymour (73) je dost nevděčná role. V celém Hollywoodu totiž nenajdete lepší důkaz o tom, jak úspěšně se dá bojovat s časem.

Vždy dokonalá šedesátnice je stejně oslňující jako před 22 lety, kdy se poprvé na obrazovce objevila v seriálu Doktorka Quinnová. Málokdo ovšem tuší, že si v roce 1982 se svým třetím exmanželem Davidem Flynnem pořídila dceru Katherine, která se vydala v jejích stopách.

Už v 11 letech se po boku své matky objevila v epizodní roli seriálu Doktorka Quinnová a na kontě má téměř dvě desítky filmů. Žádným z nich však prozatím díru do světa neudělala a zůstává ve stínu Jane Seymour, která už měla v jejím věku za sebou úspěch s bondovkou Žít a nechat zemřít.

Nestárnoucí herečka se snaží Katherine s její kariérou pomoci a často ji využívá jako svůj doprovod na společenských akcích. Po čtvrtém rozvodu je totiž bez partnera a kromě dcery se po jejím boku objevuje i osmadvacetiletý syn Sean. Devatenáctiletá dvojčata Kristopher a John prozatím zůstávají doma.

Zazářit vedle slavné maminky je však pro Katherine Flynn velmi nesnadný úkol. Přestože jde o velmi atraktivní mladou ženu, neuvadající Jane Seymour vedle ní vypadá jako její starší sestra, přestože je od sebe dělí 31 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám