Hlavní obsah
Článek

O herci Ivanu Vyskočilovi je známo, že poslední léta preferuje po svém boku o pár generací dříve narozené dívenky, které by mu mohly říkat dědečku. Když tedy šel na křest knížky do jedné restaurace v pražské Dlouhé ulici, nedalo nám to a zeptali jsme se, jak to mají slečny s vařením a zda jsou lepší milenky, než kuchařky? „Jako moje maminka mi neuvaří,“ řekl jasně Vyskočil.

„Jsem strašné prase. Chutná mi všechno. Nedělám rozdíly, jedině nejím brynzové halušky, pajšl a nemusím škubánky s mákem. Ale jak jsem coby dítě neměl rád koprovku, dnes ji miluju. A stejně tak rajskou. Tu si ale musím udělat sám,“ uvedl Vyskočil v restauraci, kam přišel nejen jako kmotr knihy Jany Bendové Až po uši, ale také se nadlábnout. Prý by však potřeboval, aby mu tak nechutnalo a tolik „nežral“. Není to ale na něm vůbec vidět.

A co ty jeho proslulé mladé dívky? Jak tedy vaří? „Jak která z nich byla dobrá kuchařka. Ale každá z těch dívek má v životě i při vaření svou specialitu,“ říká s úsměvem herec, který odmítá, že by byl jen na mladé masíčko.

„Máte úplně špatné informace. Nemám rád mladé holky, mám rád všechny, pokud mají pořád jiskru v oku. Jana Švandová je mladší jen o málo a taky ji mám rád. V tom nedělám žádné rozdíly,“ dodal s pozvánkou pro čtenáře do divadla. U Hasičů se 22. června bude konat představení jeho hry Příběh jednoho hradu a prý jde o komedii, v níž se také všechno točí kolem žen.

Reklama

Další články

Načítám