Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To nejsou lidé, ale hyeny! Největší stránku Ivety Bartošové (†48) na sociální síti poslední dny bombardují desítky převážně teenagerů, kteří mají ohromnou srandu z toho, že mohou napsat kdejaký rýpanec na adresu ženy, která loni patrně dobrovolně ukončila svůj život skokem pod vlak. „Ahoj, nevíš, z jakého nástupiště mi to jede?“ ptají se jí například.

„Soudě podle jejich profilů nejde o žádné anonymy, ale o skutečně žijící pubertální děcka. Asi se někde domluvila, že budou stránku Iveta Bartošová bombardovat podobnými hloupostmi, a vzhledem k jejich ještě nízké sociální inteligenci jim to nejenže nepřipadá nemístné, ale berou to jako ohromnou legraci,“ říkají správci stránky, kteří přes úmrtí pěnice provozují profil dále, aby uveřejňovali vzpomínková videa a další materiály.

„Ahoj, jak jde život? Jo vlastně…,“ napsal rádoby Ivetě jeden z mladíků a s ním i několik dalších. „Ty seš vlastně mrtvá,“ poslal jiný a doplnil text hromadou smajlíků. „Nechceš se mnou jet na výlet vlakem? Iveta je teď nějaká rozjetá,“ píší například ostatní.

„Omlouvá je jenom jejich nízký věk. Naštěstí Iveta má i vychované mladé fanoušky, kteří se chovají slušně. Ale překvapil nás jeden z těch rádoby vtipálků, že když jsme mu odepsali, co píše za hlouposti, omluvil se. Většina ostatních jen dál pokračuje v útocích,“ dodali správci.

Ivetě vůbec píší zajímaví lidé. On-line deník Super.cz již dříve zveřejnil, že posmrtně dostává i slušné zprávy od lidí, kteří jako by doufali, že odkudsi z nebes si texty čte a může s nimi komunikovat.

Reklama

Další články

Načítám