Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) si Super.cz posteskla, že dvě ze tří jejích alternací v muzikálech otěhotněly. "Když jsem se vrátila z dovolené, zjistila jsem, že je těhotná Lucia Šoralová, se kterou alternuji v Johance z Arku, i Radka Fišarová, s níž jsme se měly střídat v Lucretii Borgii," svěřila Basiková. "Ještě chybí, aby miminko čekala Dasha, se kterou hrajeme Máří Magdalénu v Jesus Christ Superstar," dodala.

Jak je to ale s Dashou, která žije už roky s hudebníkem Martinem Kumžákem doopravdy? Tvrdí sice, že má na miminko času dost, ale už začala trénovat tím, že si s partnerem pořídili štěňátko. A na svém posledním vystoupení, kdy zpívala o víkendu na pražském Staroměstském náměstí na koncertu Pocta jazzu, měla hodně podezřelý střih šatů.

Róba v princesovém stylu zdůrazňovala ňadra. Ty jako by zpěvačce, která bujnými vnadami neoplývala, poporostla. Pod prsy byly šaty rozvolněné a dávaly tak prostor bříšku, které bylo také výraznější.

Pro Basikovou je útěchou aspoň to, že se hledá nová interpretka Lucretie Borgie. "Pokud vím, bude na tuhle roli nový konkurz," řekla Super.cz Radka Fišarová.  "A u nás v Johance aspoň dostane prostor Radka Špátová, která titulní roli také nastudovala," doplnil mluvčí divadla Kalich, kde uvádí tento muzikál, Jaroslav Panenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám