Hlavní obsah
Článek

David Duchovny (54) a Gillian Anderson (46) v seriálu Akta X vytvořili jednu z nejznámějších dvojic z televizní obrazovky. Fanoušci dlouhá léta doufali, že jejich oblíbenci vytvoří pár i ve skutečnosti, a nyní to vypadá, že jejich přání bylo konečně vyslyšeno.

Herecká dvojice se poprvé v seriálu Akta X objevila v roce 1993. Agenti čelící paranormálním jevům se stali senzací a televizní sci-fi projekt se dočkal devíti řad a dvou celovečerních filmů. Duchovny a Anderson své životní role nedávno oprášili a v příštím roce by se měli společně objevit v nových epizodách kultovního seriálu, který se stal v 90. letech fenoménem.

Představitele agentů Muldera a Scullyové tak čekají další společné chvíle před kamerou, během nichž dojde k jejich sbližování. Herci k sobě mají nebývale blízko i v civilu, což předvedli v New Yorku, kde David křtil své debutové album Hell or Highwater.

Seriálový Fox Mulder na koncertě ohlásil speciálního hosta, jímž byla jeho televizní parťačka Dana Scullyová. Společně zazpívali píseň Helpless z repertoáru Neila Younga, při níž se tak rozvášnili, že došlo i na společný polibek. Obě herecké hvězdy jsou po rozvodu a jejich románek by byl pro nové díly Akt X tou nejlepší reklamou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám