Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu to vypadá, že Dara Rolins (51) se nachází mnohem častěji na zahraniční dovolené než doma v Čechách. Je to logické, neboť zpěvačka má kolem sebe spoustu blízkých lidí, se kterými ráda tráví čas samostatně, a proto je každou chvíli u moře. To jsou samé dámské jízdy s kámoškami, dovolené s dcerou, romantické výlety s partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským a podobně.

Aktuálně dala Dara dohromady dva nejoblíbenější spolucestovatele, tedy dceru Lauru a přítele Patrika. Rodinka vyrazila na několik dní do jižního Španělska, konkrétně do oblasti Marbella, která je Dařinou druhou nejoblíbenější destinací hned po Los Angeles. Rolins využila volný pátek k tomu, aby její školou povinná dcera příliš nezameškala.

U moře se zdrží ale kvůli Lauřiným povinnostem opravdu jen pár dní. „Škola volá, Praha volá, realita volá,” komentovala momentky z dovolené Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám