Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. Je určena pro ty z vás, kteří hledají partnera na úrovni a kteří touží po vážném vztahu. Najdete zde podnikatele, manažery, lékaře, bankéře či analytiky. Prémiové seznamky jsou plné vysokoškolsky vzdělaných lidí. Online seznamování je navíc nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít životního partnera. Skoncujte s vaší samotou. Seznamte se!

Na prémiové seznamce víte, s kým se seznamujete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte strach, abyste nenarazili na online seznamce na nějakého ztroskotance, zpustlíka, úchyla nebo nulu? Nemějte! Na nejkvalitnější české seznamce ELITE Date jsou uživatelské profily denně kontrolovány. Nevyskytují se zde žádné falešné profily ani profily uživatelů, kteří se registrují na seznamky jen za účelem flirtu a nezávazného sexu. Takové profily jsou z databáze okamžitě mazány. Mezi prémiovými členy nenajdete ani uživatele, kteří berou seznamování jen jako hru. Na seznamku ELITE Date se registrují jen osoby, které hledají vážný vztah stejně jako vy!

Získáte ZDARMA členství na zkoušku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na nejkvalitnější české online seznamce se nemusíte bát, že kupujete zajíce v pytli. Před zakoupením prémiového členství si můžete vyzkoušet, jak ELITE Date funguje. Máte možnost zjistit, kolik uživatelů kterého pohlaví je u nás zaregistrováno, zda se mezi novými či navrhovanými partnery nachází někdo, koho byste chtěli kontaktovat a blíže poznat. Ihned po registraci se dozvíte, kolik partnerů splňuje vaše očekávání a nároky. Teprve poté se můžete rozhodnout, zda si aktivujete prémiové členství či nikoliv!

Snažíme se vám seznámení maximálně usnadnit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abychom vám seznamování ještě více zjednodušili a zpříjemnili, vložili jsme do uživatelských profilů celou řadu funkcí, pomocí nichž můžete vámi zvolené uživatele tzv. „pošťouchnout“. Hravým způsobem komunikace můžete dát partnerovi najevo, že se vám líbí. Můžete mu poslat virtuální úsměv, sdělit mu jedním klikem tlačítka, že vás zaujal nebo ho jednoduše upozornit na to, že máte některé společné vlastnosti. Seznamování nebylo nikdy jednodušší. Tak proč to nezkusit?

Chráníme vaše profily před zvědavci z ulice!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na rozdíl od jiných seznamek nejsou uživatelské profily na ELITE Date veřejně přístupné. To znamená, že si je nemůže procházet každý, kdo se na seznamku jen podívá. Váš profil se zobrazuje pouze registrovaným uživatelům. Máte tak jistotu, že váš profil uvidí pouze osoby, které mají zájem o vážný vztah!

ELITE Date je tu pro vás 365 dní v roce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsme jediná internetová seznamka, kam se dovoláte nebo kam můžete psát bez omezení vaše dotazy či sdělovat vaše názory. Tak na co ještě čekáte? Zaregistrujte se na ELITE Date ještě dnes!

Další články

Načítám