Hlavní obsah
Článek

Pomalu se zdá, že zpěvačka Kristina funguje mnohem více v Čechách než doma na Slovensku. Aktuálně na sebe roztomilá kráska upozorňuje díky své roli v komedii Život je život. O jejím natáčení jsme vás již na Super.cz informovali.

Slovenská kráska má na svědomí ústřední píseň k filmu režiséra Milana Cieslara. Není to vůbec náhoda, že právě tato zpěvačka nazpívala titulní song s názvem Number One. V komedii totiž sama hraje a ztvárňuje nepřehlédnutelnou exotickou krásku, která se v představách Ondřeje Vetchého mění v jeho Bond girl.

„Ondřej je vynikající člověk, velký profesionál, inspiroval mě, pomáhal mi, moc jsem se vedle něj naučila,“ pochvalovala si spolupráci na place Kristína Peláková, která společně s Ondřejem natočila také hudební klip na ústřední píseň filmu s názvem Number One. „Ve filmu hraju poloviční Španělku, mám civilní roli, roli Bond girl, a máme s Ondřejem i scénu na pirátské lodi. Připravit se na bitvu na lodi taky nebylo zrovna lehké, ale brala jsem to všechno jako výzvu,“ svěřila se Kristina.

Klip k písni z autorské dílny Martina Kavuliče a Kamila Peteraje se natáčel v pražské restauraci Aureole, která je umístěna ve výšce 109 metrů, tedy ve 27. patře nejvyšší pražské budovy – City Tower. Režie se ujal Jan Chramosta a kromě Ondřeje Vetchého, který Kristinu při zpěvu pozoruje od baru, diváci v klipu uvidí i ukázky z filmu Život je život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám