Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Odporná, protivná, hnusná žena. Tak o Halině Pawlowské (69), české moderátorce a spisovatelce, promluvil ve slovenské Markíze dřívější herecký sexsymbol Zdena Studenková (69). I když televize vypípala, o kom hovoří, Super.cz se podařilo najít důkaz, že šlo skutečně o bývalou moderátorku již dávno zaniklého pořadu Banánové rybičky. Kromě toho jsme se s Pawlowskou spojili. Co na urážlivá slova říká?

Studenková se rozohnila kvůli tomu, že jí připadalo sprosté, když za ní před lety při natáčení Banánových rybiček nepřišla Pawlowská hodinu předem probrat témata. Televize se sice rozhodla, že jméno české moderátorky raději utají, to se jí ale moc nepovedlo.

V pořadu Smotánka totiž na zpověď Studenkové poutala fotkou Halininých obřích prsou, které by i bez obličeje mnohý český divák okamžitě rozeznal. Super.cz pak stejnou fotku, tentokrát i s tváří Haliny, našel.

A co na urážky od Studenkové říká sama osočená velká česká umělkyně? Zastihli jsme ji ještě rozespalou. O skandálu věděla, ale nijak ji nerozhodil. „Já to za kauzu nepovažuju. Připadá mi to legrační, ale nechci se k tomu víc vyjadřovat,“ uvedla stručně veselým hlasem.

Jestli tedy někdo čekal, že naplive špínu na druhou stranu (třeba že Studenková ve skutečnosti tehdy hezké vlasy neměla, jak jí tvrdila), ten má smůlu. Zůstává ale záhadou, proč slovenská herečka taková slova nyní, s odstupem více jak třinácti let, měla potřebu hlásat do éteru. Snad se jí ale ulevilo…

Která z dam má vaše sympatie?
Zdena Studenková
17,1 %
Halina Pawlowská
82,9 %
Celkem hlasovalo 72301 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám