Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Halina Pawlowská (69) má vždy na křtech svých knih desítky slavných osobností, které se s ní převelice kamarádí, i ona má však mezi lidmi v branži nepřátele. Natvrdo o ní promluvil bývalý slovenský sexsymbol Zdena Studenková (69). A vůbec si nebrala servítky!

Natočila rozhovor pro slovenskou Markízu, která sice jméno Haliny Pawlowské vypípala, a stejně tak i jméno jejího kdysi oblíbeného pořadu Banánové rybičky, nikdo ale kvůli doprovodným záběrům, na nichž byla česká moderátorka snadno rozpoznatelná, nezůstal na pochybách, o kom Studenková hovoří.

„Ona je hrozně protivná. Dělala jsem s ní, dvakrát si mě zavolala do těch… (Banánových rybiček – pozn. red.). Těšila jsem se, byla jsem úplně hotová, že jdu k (Pawlowské). Byla jsem připravená, historky nachystané, všechno. Ona přišla. Hodinu předtím jsem se s ní měla potkat, povídat si s ní o tématech, v*****a se na mě. Přišla dovnitř a jediné, co hned spatřila, řekla: ‚Máte hezký vlasy.‘ Prostě byla odporná, odporná. To je tak hnusná žena,“ objevily se na televizní obrazovce slova Studenkové, která si pustila pořádně pusu na špacír.

Když od ní ale chtěli slovenští novináři podrobnosti, odkázala je na moderátorku markízácké relace, jako by snad vůbec nebyla ráda, že se její slova v televizi objevila.

Reklama

Další články

Načítám