Hlavní obsah
Článek

K fanouškům, kteří se přišli poklonit památce zesnulé zpěvačky Amy Winehouse (†27) před její londýnský dům, se v pondělí připojili i její nejbližší - rodiče Mitch a Janis, přítel Reg Traviss (34) nebo zpěvaččin bratr Alex.

Otec Mitch fanouškům své dcery na místě řekl, že je „zničený a nemá slov“. V době, kdy Amy zemřela, byl v New Yorku. Když se tu děsivou zprávu dozvěděl, sedl na první letadlo a vydal se zpět do Londýna, aby „byl se svou dcerou“.

Oba rodiče byli očividně dojatí, když viděli, kolik lidí se přišlo s jejich dcerou rozloučit. Před zpěvaččiným domem se hromadily květiny, dopisy, ale i její portréty nebo lahve vodky, jejímuž démonu Amy propadla.

Mitche doprovázela druhá manželka Jane, která utěšovala i jeho první manželku a Aminu matku Janis. „Nedokážu vám ani říct, co pro nás znamená, že jste tady, ulehčuje nám to naši bolest,“ řekl shromážděným lidem zdrcený otec.

„Amy žila pro jedinou věc, pro lásku. Celý svůj život věnovala rodině, svým přátelům i vám. Zbude po ní velké prázdno v našich životech,“ dodal. S přítelkyní se přišel rozloučit i režisér Reg Traviss, jenž byl s Amy v komplikovaném vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám